Hoofdinhoud

Degalux rolluik ST40 plus

Bediening:
Band of koord, Somfy standaard met schakelaar, Somfy IO met afstandsbediening, Somfy IO met afstandsbediening en obstakelbeveiliging
Kleur:
Standaard RAL kleuren
Merk:
Degalux
Breedte:
1000-4000 mm
Hoogte:
1000-3500 mm

Een wat steviger rolluik in vergelijking met de ST 40. Ook hier kwartronde of halfronde kast mogelijk. Max breedte 3800 mm bij een max. hoogte van 2200 mm. 13 verschillende kast en geleider kleuren, 11 kleurkeuzes voor het pantser. 3 jaar garantie op het rolluik, 5 jaar op de Somfy motor. 

Prijs: vanaf € 205,22
U kunt hier meerdere maten invullen voor offerte

 

 

Algemene informatie Degalux Rolluik ST 40 Plus

Het Degalux Rolluik ST 40 plus model staat bekend om haar stevige lamellen. Dit heeft verschillende voordelen. Het rolluik isoleert beter en er is ook en langere breedte mogelijk. Het rolluik is helemaal naar wens samen te stellen. Zo kun je kiezen uit verschillende kleuren, afmetingen en bedieningen.

 

Bekijk het rolluik in onze showroom in ’s-Hertogenbosch We helpen je graag met het samenstellen van het rolluik. In onze showroom vind je ook andere rolluiken. Zo kun je de beschikbare modellen goed met elkaar vergelijken. Hier vind je de andere Degalux Rolluik ST 40.

 

 

Afmetingen, inmeten en montage op locatie

Een van de grote voordelen van Markant Zonweringen is dat we het totale plaatje aanbieden. Bij het Degalux Rolluiks ST 40 Plus houdt dat in dat we vooraf de afmetingen bepalen en deze op locatie komen inmeten.

 

Op basis daarvan verzorgen we ook de montage op locatie. Dat doen we met ons eigen montage-team. Zo regelen we alles voor je van A tot Z.

 

 

Showroom in ’s-Hertogenbosch

Je koopt niet elke dag een rolluik. Kom daarom het Degalux Rolluik ST 40 bekijken in onze showroom in ’s-Hertogenbosch. Als je gewoon even wilt rondkijken is dat geen enkel probleem. Heb je vragen, dan helpen onze adviseurs je graag.

 

 

Garantie en onderhoud

Je krijgt standaard 3 jaar garantie op het rolluik en 5 jaar garantie op de Somfy motor.

 

 

Scherpe offerte ontvangen?

Dan ben je bij Markant Zonweringen aan het juiste adres. Laat bovenaan op deze pagina je gegevens achter zodat we een scherpe offerte voor jou op maat kunnen maken. Ook in onze showroom kunnen we direct een scherpe offerte voor je uitwerken of een indicatie geven om rolluiken te vergelijken.

 

 

Waarom Markant Zonweringen?

Al meer dan 25 jaar helpen we mensen met het vergroten van het woongenot en een fijn thuis. Jaar in jaar uit plaatsen rolluiken bij mensen in de buurt van ’s-Hertogenbosch. Toch is elke vraag, product en woning anders. En precies dat maakt ons vak zo mooi. Met ons trouwe team van specialisten regelen we het complete plaatje voor je. Waar kunnen we jou mee helpen? We horen het graag.