Hoofdinhoud

Over ons

Het team Markant, zonwering, rolluiken en buitenleven met Manfred van Erp en zijn echtgenote Margitta aan het hoofd, zit al 25 jaar in het "vak". Ooit begonnen als hulpmonteur en vervolgens zelfstandig in Geffen, Rosmalen en Uden uiteindelijk neergestreken op het huidige adres te 's-Hertogenbosch. Markant heeft 3 montage teams van elk 2 monteurs en 1 inmeter / monteur voor de metingen bij de klant en het verlenen van 1 man's services. Onze zeer herkenbare blauwe bussen bent u ongetwijfeld wel eens tegengekomen. Ook springt Manfred bij als er grote projecten voorbereid dienen te worden. Mocht door omstandigheden de montage niet vlekkeloos verlopen dan doen we onze uiterste best om alles weer in orde te maken. Want als u tevreden bent, zijn wij dat ook. Daar staan we voor.  

 

 

Showroom in 's-Hertogenbosch

In onze mooie showroom in 's-Hertogenbosch wordt 95% van de producten gepresenteerd. In de showroom wordt u geholpen door adequaat opgeleid personeel. En mochten zij niet meteen een antwoord hebben dan wordt dat z.s.m. voor u uitgezocht. Ook de digitale prijsindicaties volgen binnen enkele dagen. Via mail en telefoon zijn we in principe altijd bereikbaar om u een deskundig advies te geven. Ervaar het zelf, kom bij ons langs. 

 

Adres

Orthen 40, 5231 XS 's-Hertogenbosch

 

Openingstijden showroom

 

Wij zijn van 27 december t/m 1 januari 2024 gesloten. Voor spoedeisende zaken kan je ons per email bereiken via info@markantzonweringen.nl

 

Dinsdag t/m vrijdag:

10.00 - 12.30 uur en van 13.30 - 17.00 uur

 

Zaterdag:

10.00 - 16.00 uur