Hoofdinhoud

Degalux rolluik ST40

Breedte:
2500-6000 mm
Bediening:
Band of koord, Somfy standaard met schakelaar, Somfy IO met afstandsbediening, Somfy IO met afstandsbediening en obstakelbeveiliging
Kleur:
Standaard RAL kleuren
Hoogte:
1000-3000 mm
Merk:
Degalux

Rolluiken uit eigen fabriek in 13 beschikbare kleuren. Inbraakvertragend, verduisterend, isolerend en in enige mate geluiddempend zijn weer de kernwoorden. Kwartronde en halfronde kasten zijn tegen meerprijs verkrijgbaar. Max. breedte 3000 mm bij een max. hoogte van 2800 mm. 3 jaar garantie op het rolluik, 5 jaar op Somfy motoren.

Prijs: vanaf € 160,69
U kunt hier meerdere maten invullen voor offerte

 

 

Algemene informatie Degalux Rolluik ST40

Het Degalux Rolluik ST40 is een van de meest populaire rolluiken van het moment. Dat heeft vooral te maken met de mogelijkheden die het rolluik biedt. Je kunt kiezen uit 13 verschillende kleuren de ze zijn in alle gangbare mate verkrijgbaar.

 

Rolluiken zijn in het algemeen ook populairder geworden. Het houdt het licht buiten en zorgt voor extra isolatie. Zo houd je ook de warmte binnen en de koud buiten. Of zomer juist de warmte buiten en de koud binnen. Bezoek de showroom om het rolluik te bekijken.

 

 

Afmetingen, inmeten en montage op locatie Degalux Rolluik ST40

Stel het Degalux Rolluik ST40 helemaal naar jouw wensen samen. Het verkrijgbaar in de breedte van 2500 – 6000 mm en in de hoogte tussen de 1000 – 3000 mm.

 

We komen de rolluiken altijd om locatie inmeten. Je kunt namelijk niet alleen de rolluiken bij ons bestellen, maar we komen ze ook monteren met ons eigen montageteam. Hierdoor heb jij een aanspreekpunt. Een partij die het voor jou regelt.

 

 

Showroom Markant Zonweringen in ’s-Hertogenbosch

We geloven dat een rolluik bij je moet passen. Qua uitstraling en qua prijsstelling. Dat is te zien op een plaatje op een website. Daarom kun je het rolluik in onze showroom in ’s-Hertogenbosch komen bekijken. Onze adviseurs helpen je graag bij het samenstellen van het rolluik en bespreken van alle mogelijkheden.

 

Het adres van onze showroom is: Orthen 40, 5231 XS ’s-Hertogenbosch.

 

 

Garantie en onderhoud

Je krijgt van ons standaard 3 jaar garantie op de Degalux Rolluiken.

 

 

Offerte op maat Degalux Rolluik ST40

Een Degalux rolluik is altijd maatwerk. Daar hoort natuurlijk een offerte op maat bij. Bovenaan de pagina zie je een vanaf prijs. Wil je jouw Degalux rolluik samenstellen en een scherpe offerte op maat ontvangen. Deel dan je gegevens of bezoek onze showroom in ’s-Hertogenbosch.

 

 

Waarom Markant Zonweringen?

Met veel plezier en enthousiasme vergroten we al meer dan 25 jaar het woongenot van mensen in de buurt. Dan doen we met vast team van adviseurs en een eigen montage team. Van zonwering, rolluiken, veranda’s tot verschillende andere buitenleven producten. We staan voor onze producten en bieden alleen A-merken aan waar Degalux er één van is.

 

Heb je een vraag of wil je een van de producten in het echt komen bekijken Hopelijk zien we jullie dan binnenkort in onze showroom in ’s-Hertogenbosch.