Hoofdinhoud

Verano zonnescherm V460 Santander

Merk:
Verano
Kastsysteem:
Volledige cassette
Bediening:
Somfy IO met afstandsbediening, Somfy elektrisch met schakelaar
Uitval:
3500 mm, 4000 mm, 2500 mm, 3000 mm
Breedte:
3500-7000 mm

Opnieuw een scherm met een mooie strakke rechthoekige kast van 167 x 253 mm. Stevige knikarmen die voorzien zijn van staalbanden waardoor de uitval max. 4000 mm kan zijn.  Een doekschaal over de gehele breedte zodat uw doek optimaal beschermd wordt.

Prijs: vanaf € 2.785,00
U kunt hier meerdere maten invullen voor offerte

 

 

Algemene informatie Verano Zonnescherm V460 Santander

Het Verano Zonnescherm V460 Santander is een modern en strak zonnescherm van de Verano familie. Het is een van meest stijlvolle knikarmen in ons assortiment. Dat zie je vooral terug in de details. Zo heeft het zonnescherm een blinde bevestiging en voorkomt de bovenbak van het zonnescherm dat er geen lekstrepen ontstaan.

 

Verder kun je het vier framekleuren kiezen. Wit, Ivoor, Technisch zilver of Antraciet structuur. Bekijk deze in onze showroom in ’s-Hertogenbosch. Of lees meer over het Verano Zonnescherm V460 Santander in de brochure.

 

 

Afmetingen, inmeten en montage op locatie

Er zijn verschillende afmetingen mogelijk bij dit Verano Zonnescherm. De Santander heeft een maximale breedte van 700 cm en een maximale uitval van 400 centimeter. De hellingshoek is tussen de 5 en 30 graden.

 

Bij Markant Zonweringen hebben we eigen montage teams. Deze komen vooraf bij je op locatie inmeten zodat we zeker weten dat we samen de juiste afmetingen kiezen. Ook verzorgen zij de montage. Met Markant Zonweringen heb je dus één partij die alles voor je regelt. Fijn toch?

 

 

Showroom in ’s-Hertogenbosch

Er zijn weinig mensen die een zonnescherm kopen zonder deze echt gezien te hebben. Zo ook bij Verano Zonnescherm V460 Santander. Bezoek showroom in ’s-Hertogenbosch om alle mogelijkheden te bekijken. En ook meteen te vergelijken met andere modellen. Onze adviseurs helpen je graag met je vragen. Wil je gewoon even rondkijken, dan is dat bij ons helemaal prima.

 

 

Garantie en onderhoud

Je krijgt standaard 5 jaar garantie op het zonnescherm.

 

 

Scherpe offerte ontvangen?

Weet je zeker dat je voor dit Verano Zonnescherm wilt gaan? Dan wil je daar natuurlijk scherpe offerte bij ontvangen. Deze kun je eenvoudig bovenaan de website aanvragen door je gegevens in te vullen. Ook kunnen we een vrijblijvende offerte voor je uitwerken in onze showroom.

 

 

Waarom Markant Zonweringen?

Al zo lang als we ons kunnen herinneren hangen we Verano zonneschermen op de regio ’s-Hertogenbosch. We voorzien je graag van een goed advies. Een zonnescherm kies je vaak maar een keer in de 15 jaar uit. Daarom is het belangrijk dat je de juiste keuze maakt. Bij Markant proberen we jouw woongenot altijd te vergroten. De ene keer met een zonnescherm, de andere keer met een veranda. Maar altijd met het complete plaatje van A tot Z geregeld.