Hoofdinhoud

Verano schutting V750 Martinique

Merk:
Verano
Framekleur:
VS 716 Antraciet structuurlak
Uitvoering:
Plankenscherm, Vulling met helder glas, Vulling met lamellen, Vulling met mat glas
Hoogte:
900 mm, 1800 mm, 1950 mm, 2100 mm

De Martinique V750 schutting geeft u meer privacy en natuurlijk meer bescherming tegen zware wind. De vulling van de schutting is variabel.

Prijs: vanaf € 924,00
U kunt hier meerdere maten invullen voor offerte

 

 

Algemene informatie

Met de Verano schutting V750 Martinique creëer je op een mooie manier extra privacy en beschutting toe aan jouw buitenruimte. De foto’s of het product in de showroom spreekt voor zich, zeggen we hier altijd in de showroom. 

 

 

Afmetingen, inmeten en montage op locatie

De Verano V750 Martinique is verkrijgbaar in vier verschillende hoogte afmetingen. 0,90, 1,80, 1,95 en 2,10 meter.  We komen daarom vooraf altijd op locatie inmeten. Hierdoor we zeker dat jij de juiste maakt.

 

Tegelijkertijd hebben onze monteurs dan meteen een goed beeld van de locatie. Bij Markant Zonweringen verzorgen we de montage met een van onze eigen monteur-teams. Daarmee hebben we van samenstelling tot montage alles in zelf in de hand. En heb jij één aanspreekpunt. Geen gedoe, wel zo fijn!

 

 

Showroom in ’s-Hertogenbosch

We vinden het belangrijk dat je een doordachte keuze maakt waar je ook komende jaren blij mee bent. We adviseren daarom altijd de Verano Schutting V750 Martinique in onze showroom te komen bekijken. Hier zie je de kleuren in het echt en kan je de schutting ook vergelijken met andere producten.

 

 

Garantie en onderhoud

Je krijgt van ons standaard 5 jaar garantie op de Verano Schutting.

 

 

Offerte op maat

Het samenstellen van de Verano Schutting V750 Martinique maakt het een topproduct. Dit betekent wel dat je altijd een offerte op maat van ons ontvangt. We kunnen je vooraf wel een indicatie geven, deze zie je hierboven staan. Maar ben je op zoek naar een scherpe en concrete offerte? Bezoek dan onze showroom.

 

 

Waarom Markant Zonweringen?

Manfred van Erp en zijn echtgenote Margitta hebben al meer dan 25 jaar ervaring in zonwering. Als officiële Verano-dealer in de regio ’s-Hertogenbosch plaatsten we al vele Verano Schuttingen naar tevredenheid van onze klanten. Want daar draait het uiteindelijk allemaal om. Als jij tevreden bent, zijn wij dat ook. Zo doen we dat bij Markant Zonweringen.  

 

We hebben drie montage-teams en één showroom in ’s-Hertogenbosch. Hopelijk zien we je daar binnenkort. De koffie staat altijd voor je klaar.