Hoofdinhoud

Verano rolluik RV42

Merk:
Verano
Bediening:
Brel Solar met afstandsbediening, Band, Somfy elektrisch met afstandsbediening, Somfy elektrisch met schakelaar
Kleur:
Standaard RAL kleuren
Hoogte:
1000-3000 mm
Breedte:
1000-3400 mm

In de zomer maximale bescherming tegen zon en warmte, in de winter een prima isolatie tegen de koude. Rolluiken zijn ook inbraakvertragend, verduisterend en in enige mate geluiddempend . Lamelhoogte 42 mm, lameldikte 9,3 mm, max. opp. 7 m2

Prijs: vanaf € 252,00
U kunt hier meerdere maten invullen voor offerte

 

Algemene informatie Verano Rolluik RV42

Het Verano Rolluik RV42 biedt vele voordelen. Zo houden de rolluiken het licht en de koud buiten, maar zorgen ze er ook voor dat de warmte binnen blijft en je woning beter geïsoleerd is. Daarnaast houden de rolluiken ook nog het geluid buiten. Hallo goede nachtrust!

 

 

Afmetingen, inmeten en montage op locatie

Je kunt het Verano Rolluik RV42 helemaal naar jouw wens samenstellen. Zo zijn er verschillende manieren waarop je het rolluik kunt bedienen. Daarbij is dit product van Verano ook in alle standaard RAL kleuren verkrijgbaar. 

 

De minimale en maximale hoogte van het rolluik zijn 1 meter en 3 meter. De minimale breedte en maximale breedte zijn 1 meter en 3,40 meter.

 

Het inmeten is bij rolluiken extra belangrijk. Het Markant montage-team komt daarom vooraf altijd op locatie langs voor inmeten van de rolluiken. Zo weten bij de montage precies wat we kunnen verwachten en kunnen de rolluiken naar wens gemonteerd worden. Meer informatie vind je in de Verano Rolluik RV 42 Brochure.

 

 

Showroom in ’s-Hertogenbosch

Bekijk het Verano Rolluik RV42 zelf in onze showroom in ’s-Hertogenbosch. Je kunt hier het model ook met andere rolluiken vergelijken en als je vragen stellen aan onze adviseurs. Zij laten je zien wat de voor- en nadelen van elke variant is. Dat helpt je bij het maken van de juiste keuze.

 

 

Garantie en onderhoud

Je krijgt van ons standaard 5 jaar garantie op de Verano Rolluiken.

 

 

Offerte op maat

Weet je precies wat je wilt? Dan ontvang je van ons een scherpe offerte op maat. Bijna altijd sluit deze aan bij je verwachting in onze showroom. Tijdens ons advies is prijs namelijk ook een belangrijk peiler. Ook dat moet goed bij je passen. Bezoek onze showroom voor een offerte op maat. Of neem contact op voor een indicatie.

 

 

Waarom Markant Zonweringen?

Mooi projecten en tevreden klanten, daar doen we het voor. Manfred van Erp en zijn echtgenote Margitta staan aan het hoofd van Markant Zonweringen. Met meer dan 25 jaar ervaring in rolluiken, zonwering en buitenleven weten we waar om draait en hoe jou goed mogelijk kunnen helpen.


Je krijgt bij ons het totaalpakket. Van showroom, advies tot montage. Een aanspreekpunt voor het totale product. Hopelijk zien we je binnenkort in onze showroom in ‘s-Hertogenbosch. De koffie (of thee) staat altijd voor je klaar.