Hoofdinhoud

Unilux vast Softfit hor

Merk:
Unilux
Breedte:
600-1600 mm
Framekleur:
RAL 7016 str, RAL 9001, RAL 9005 str, RAL 9006, RAL 9010
Hoogte:
600-2400 mm

Gaas opgespannen in frame. Zonder schroeven te monteren. Montage met veerclips. Flens tussen draaideel en kozijn is van kunststof, flinterdun en flexibel. Nastellen kozijn niet nodig

Prijs: vanaf € 156,25
U kunt hier meerdere maten invullen voor offerte

 

 

Algemene informatie Unilux Softfit Hor

De voordelen van een hor zonder te schroeven of te boren: dat is de Unilux Softfit Hor. Voor de montage van deze hor gebruiken we veerclips. Hierdoor zijn de horren eenvoudig weg te halen en terug te plaatsen wanneer dat nodig is. Het frame is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Bekijk in de brochure of bekijk de horren in onze showroom in ’s-Hertogenbosch.

 

 

 

Afmetingen, inmeten en montage op locatie

De minimale breedte is 60 centimeter en de maximale breedte van de hor is 160 centimeter. Bij voorkeur komen we de afmetingen op locatie inmeten en verzorgen we de montage op locatie. Daarvoor hebben we al jarenlang ons eigen montage-team. Zij kennen de producten als geen ander en installeren deze dagelijks. 

 

 

Showroom in ’s-Hertogenbosch

Wil je de horren in het echt komen bekijken? Bezoek dan onze showroom in ’s-Hertogenbosch. Dat geeft je meteen de mogelijkheid om verschillende horren met elkaar te vergelijken. En vragen aan onze adviseurs wanneer dat nodig blijkt te zijn. Zij lichten graag de voordelen en nadelen van elke hor toe, zodat jij de juiste keuze kunt maken.

 

 

Garantie en onderhoud Unilux Hor

Je krijgt standaard 5 jaar garantie op het frame en 1 jaar garantie op het gaas.

 

 

Scherpe offerte ontvangen?

De juiste keus maken in de eerste stap. Daarna wil je een scherpe offerte ontvangen. Dat snappen we bij Markant Zonweringen. We maken graag een scherpe offerte op maat voor je. Wil je direct ontvangen? Vul dan boven in de website je gegevens in. Je kunt ook eerst de showroom bezoeken waarna we daarna een offerte op maat voor je uitwerken.

 

 

Waarom Markant Zonweringen?

Markant Zonweringen helpt al meer dan 25 jaar mensen met zonwering, rolluiken en buitenleven. Het vergroten van het woongenot is daarbij altijd het belangrijkste uitgangspunt. Dat regelen van het begin tot het eind. Van advies tot montage. Omdat we vinden dat je pas echt van onze producten genieten als het werkt zoals het hoort. Dat regelen we graag voor je.