Hoofdinhoud

Parasols

Solero Sublimo Pro

Solero Sublimo Pro

Eigentijds ontwerp met middenpaal. Leverbaar in 200 x 200 vierkant of 300 cm rond. Eenvoudig, eigenwijze uitstraling en makkelijk te bedienen.

Prijs: vanaf € 299,00

Solero Vaticano Pro

Solero Vaticano Pro

Opnieuw een mooie en degelijke parasol van Solero. Neemt weinig ruimte in beslag terwijl de diameter van 250 cm en de mogelijkheid om te kantelen (45 graden) altijd schaduw biedt. Frame kleur is zilvergrijs. 

Prijs: vanaf € 239,00

Solero Teatro Pro

Solero Teatro Pro

Met een middenpaal, een laag gewicht en een doorsnede van 270 cm kunt u deze parasol gemakkelijk verplaatsen. Voor de bediening is een eenvoudig te bedienen lierwerk aanwezig. Keuze uit 6 doekkleuren.

Prijs: vanaf € 199,00

Solero Cielo Pro

Solero Cielo Pro

360 graden draaibaar d.m.v. een voetpedaal, een zijpaal en een speciale makkelijke bediening zijn de kernwoorden voor de Solero Cielo Pro. Het vierkante model van 260 x 260 cm biedt de hele dag bescherming tegen de zon. Keuze uit 4 doekkleuren.

Prijs: vanaf € 699,00

Solero Laterna Pro

Solero Laterna Pro

Leverbaar in de royale afmetingen van 300 x 300 cm vierkant en rond 350 cm. Makkelijk hanteerbaar  en in 1 beweging in iedere gewenste stand te draaien. De vierkante versie heeft een speciaal windventilatiedak. Keuze uit 4 doekkleuren. Frame is zilvergrijs.

Prijs: vanaf € 949,00

Solero Fratello Pro

Solero Fratello Pro

360 graden draaibaar en ook nog achter- als zijwaarts te kantelen.De grotere broer van de Laterna parasol waarbij een heel gezelschap lekker in de schaduw kan zitten. Heeft een zilvergrijs frame en ook weer 4 leverbare doekkleuren. Als grote extra een snoerloze sfeerverlichting die u met 1 klik onder de parasol kunt bevestigen. De oplader krijgt u er gratis bij.

Prijs: vanaf € 1.049,00

Solero Fuerto Pro

Solero Fuerto Pro

Een zijpaal met een vrijhangend vierkant doek van wel 300 x 300 cm. Door zijn stabiliteit kom je deze parasol vaak tegen in de horeca. De parasol is niet kantelbaar maar wel draaibaar. Ook hier weer een gemakkelijke bediening met een gasveer  voor zowel het openen als het sluiten. Frame is zilvergrijs, 4 doekkleuren leverbaar

Prijs: vanaf € 1.499,00

Solero Patio Pro

Solero Patio Pro

Een degelijke en robuuste vierkante(300 x 300 cm) parasol met een middenpaal. De bediening d.m.v. een stevig koord. Het parasoldoek wordt door de doekspanners in de baleinen mooi strak gehouden. De beschermhoes krijgt u er gratis bij.

Prijs: vanaf € 549,00