Hoofdinhoud

Eric Falck is 12,5 jaar in dienst!

Een hele mooie mijlpaal: Eric Falck werkt 12,5 jaar bij Markant Zonwering. In 2010 kwam hij het eerst bij ons binnenwandelen en sindsdien konden we altijd op deze topper rekenen. Lees hieronder hoe deze 70-jarige jubilaris zijn tijd bij Markant Zonwering tot nu heeft ervaren.

Eric aan het woord:

 

Poeh, het is inderdaad alweer 12,5 jaar geleden dat ik hier begon. Ik weet nog dat ik er ruim 40 jaar bij defensie op had zitten toen ik op zoek ging naar iets anders en met Manfred in contact kwam. Dat was wel even wennen hoor. Ik ben in het leger groot gebracht met flink wat procedures, duidelijke orders en een notitieboekje. Dat was bij Markant wel anders haha..

 

Bij Markant werd je een stuk vrijer gelaten en kon je zelf bepalen hoe je jouw functie invulde. Ik ben begonnen op de zaterdagen en ben na een tijdje wat meer gaan werken, 20 uur in de week. In het begin was ik verantwoordelijk voor het stukje verkoop en het maken van offertes. Beetje bij beetje is dat in de jaren steeds verder uitgebreid. En voor je het weet ben je op kantoor het manusje van alles.

 

Op kantoor kon dat notitieboekje trouwens al snel de prullenbak in. Want de wereld was ondertussen digitaal geworden. Gelukkig heb ik altijd interesse gehad in ICT, dus kon ik daar meteen op aanhaken.  

 

 

Vanaf de eerste dag dat ik hierbinnen liep tot op de dag van vandaag voel ik mezelf helemaal thuis bij Markant Zonwering. Het is een dynamisch bedrijf. Geen dag is hetzelfde en je moet constant alert blijven. Alles wat we verkopen is maatwerk en daardoor kan het kleinste detail een verschil maken. Juist dat maakt het werken hier zo leuk. Uiteindelijk doen we hier met het gehele team, alles gezamenlijk

 

Met mijn 70 jaar hoop ik de komende jaren met net zo veel energie bij Markant Zonwering te blijven werken. Ik ben graag bezig en heb voldoende vrije tijd. Ik mag graag sporten. Badminton is bijvoorbeeld helemaal mijn ding. Al begint mijn lichaam daar soms wel anders over te denken. Maar dat hoort erbij, zeggen ze.

 

Verder rijd ik motor, fiets ik veel met mijn vrouw en zie ik de kleinkinderen graag. Wees maar niet bang, in mijn vrije tijd houd ik mezelf wel bezig. Maar voorlopig zien jullie me gewoon bij Markant in de showroom.

 

 

Eric, van harte gefeliciteerd met je jubileum. Bedankt voor je tomeloze inzet de afgelopen jaren. Op jou kunnen we bouwen!