Hoofdinhoud

Markies

Markies Hard hout

Markies Hard hout

Markiezen verfraaien uw woning en houden zon en warmte tegen waarbij het naar buiten kijken in de meeste gevallen mogelijk blijft. Boven- en zijkappen zijn eveneens van duurzaam hard hout. Doeken verkrijgbaar in vele kleuren. Afwerking van de biezen etc. is in vele variaties beschikbaar. Rechte of gegolfde volant mogelijk.

Prijs: vanaf € 1.034,55

Markies Aluminium

Markies Aluminium

Markiezen verfraaien het uiterlijk van uw woning en zorgen ook voor zon en warmtewering. Uw doorkijk naar buiten blijft in de meeste gevallen mogelijk. Talloze doekkleuren in diverse motieven zijn verkrijgbaar. Modellen zijn in de winkel aanwezig en wij adviseren u graag in alle mogelijkheden. Het aluminium materiaal is nagenoeg onderhoudsvrij en in 8 RAL kleuren beschikbaar.

Prijs: vanaf € 985,55

Markies Klapmodel

Markies Klapmodel

Bij een aluminium klapmodel markies dat dezelfde eigenschappen heeft als een petmodel is de uitval nog groter dan bij een petmodel markies.

Overigens kan de bedoeking bij alle markiesuitvoeringen, incl volant, bedrukt worden met teksten en of logo's

Prijs: vanaf € 1.531,86

Markies Petmodel

Markies Petmodel

Het markies petmodel wordt aangeraden bij winkels en in de horeca. De uitval is groter waardoor er meer ruimte ontstaat onder de markies. Ideaal voor een terras, bij openslaande deuren of om winkelwaren te presenteren. De bedoeking kan bedrukt worden met teksten en of logo's.

Prijs: vanaf € 1.083,56