Hoofdinhoud

Brustor zonwering B128 Pergola

Bediening:
Somfy IO met afstandsbediening, Somfy RTS met afstandsbediening
Merk:
Brustor
Uitval:
5000 mm
Doekkleur:
Dickson Orchestra, Sunvas Perla kleuren, Soltis 86, Soltis 92, Sergé 600
Breedte:
2010-6000 mm

De B128 Pergola heeft een vast frame met aan de voorzijde 2 staanders. Wind en waterwerend door het ZIP systeem. Afwatering kan via 1 van de staanders aan de voorzijde. Ledstrips zijn mogelijk in de geleiders, staanders en ondersteuningsbalk. Uni doeken in banen van 60 cm kunnen gelijmd worden. Max. 6 m breed en een max. uitval van 5 m. Standaard ook weer 2 RAL kleuren t.w. RAL 7016 en RAL 9016. De B128 Pergola is aanwezig bij de winkel.

Prijs: vanaf € 5.040,00
U kunt hier meerdere maten invullen voor offerte

 

 

Algemene informatie Brustor Zonwering B128 Pergola

Als je een pergola zoek met een minimalistisch design zit je met de Brustor Zonwering B128 Pergola helemaal goed. Een prachtig product wat de voordelen van een zonnescherm en terrasoverkapping combineert.

 

Het doek van zonwering is waterwerend en je kunt ledverlichting aan de pergola toevoegen. Net als terrasverwarming. Zo heb je niet alleen woongenot en schaduw in de zomer. Maar ook een fijne plek om samen te zijn in de koudere maanden.

 

De kast is in twee kastkleuren beschikbaar. Lees meer over de Brustor Zonwering B128 Pergola in de brochure.

 

 

Afmetingen, inmeten en montage op locatie

De pergola wordt door zijn afmetingen vaak bij woningen geplaatst. De minimale breedte is 201 centimeter en maximaal 600 centimeter. De uitval is 500 centimeter.

 

Voor het bestellen van de Brustor Pergola komt ons montageteam eerst altijd inmeten. Dat is een van de voordelen van Markant Zonweringen: we adviseren niet alleen welke pergola goed bij jouw wensen past, maar monteren de pergola ook bij jou op locatie met ons eigen montageteam. Hierdoor heb je één aanspreek die het complete plaatje voor jou regelt.

 

 

Showroom in ’s-Hertogenbosch

Het kiezen en vergelijken van pergola’s is vaak de eerste stap. Je kunt de Brustor Zonwering B128 Pergola vrijblijvend in onze showroom komen bekijken. Bij vragen over de pergola of als je graag geholpen wilt worden bij het maken van de juiste, staan onze adviseurs voor je klaar. Onze showroom is al vele jaren gevestigd aan Orthen 40 in ’s-Hertogenbosch.

 

 

Garantie en onderhoud

Je krijgt standaard 5 jaar garantie op de pergola.

 

 

Scherpe offerte ontvangen?

Ben je benieuwd naar de prijs van jouw samengestelde B128 Pergola? Laat dan je gegevens boven in de website achter of bezoek onze showroom voor scherpe en vrijblijvende offerte. Bovenaan de pagina vind je ook de vanaf prijs.

 

 

Waarom Markant Zonweringen?

Bij Markant Zonweringen zijn we al meer dan 15 jaar officieel partner van Brustor. We zijn zelf groot fan van de producten. En wij kunnen het weten, want de modellen staan niet alleen in onze showroom, maar onze monteurs installeren de producten met grote regelmaat. Het vergroten van jouw woongenot is altijd ons belangrijkste uitgangspunt. Van showroom tot drankje onder de pergola. We regelen het complete plaatje voor je. Zo doen we dat bij Markant.