Hoofdinhoud

Brustor zonnescherm B27 Elite

Merk:
Brustor
Kastsysteem:
Volledige cassette
Doekkleur:
Bediening:
Somfy IO met afstandsbediening, Somfy elektrisch met schakelaar
Uitval:
1500 mm, 2000 mm, 2500 mm, 3000 mm, 3750 mm
Breedte:
2500-7000 mm, 8000-14000 gekoppeld mm

Dezelfde eigenschappen als de B25 Elite maar dan in een moderne rechthoekige cassette. Perfect voor inbouw en voor onder een overstek. De zijplaten hebben geen zichtbare schroeven.

Prijs: vanaf € 2.327,00
U kunt hier meerdere maten invullen voor offerte

 

 

Algemene informatie Brustor Zonnescherm B27 Elite

Met het Zonnescherm B27 Elite laat Brustor zien hoe je strakke vormgeving perfect combineert met het ultieme gebruiksgemak. Een prachtig en kwalitatief hoogwaardig zonnescherm waar je vele jaren plezier van gaat hebben.

 

Het Brustor Zonnescherm B27 Elite is een maatwerk product wat je zelf kun samenstellen in onze showroom. Welke keuzes je kunt maken? De afmetingen van de kast, de breedte van het screen, de uitval, motor, bediening en kleuren van de kast en het doek. Al met al genoeg mogelijkheden om het zonnescherm helemaal naar jou zin te maken.

 

 

Afmetingen, inmeten en montage op locatie

De afmetingen zijn vaak het startpunt van het samenstellen van het zonnescherm. Toch laten we in de showroom ook andere zonneschermen zien. Het vergelijken van zonneschermen vinden we belangrijk, het is een keuze die je misschien een keer in de tien jaar maakt. Dus het is goed daar even bij stil te staan.

 

Daarna komt ons eigen montageteam bij je inmeten. Dit moment gebruiken zij ook als voorbereiding van de montage op locatie. Je hebt hierdoor één aanspreekpunt die alles voor je regelt.

 

 

Showroom in ’s-Hertogenbosch

Kom het Brustor Zonnescherm B27 Elite zonnescherm vrijblijvend bekijken in onze showroom in ’s-Hertogenbosch. De koffie en thee staat klaar en bespreken graag alle mogelijkheden en opties. Wil je liever gewoon zelf rondkijken? Dat is helemaal prima. Neem de tijd kijk gewoon even rond.

 

 

Garantie en onderhoud

Je krijgt van ons standaard 5 tot 10 jaar garantie op het Brustor Zonnescherm B27 Elite, afhankelijk van welk deel. Je leest hier meer over de garanties.

 

 

Offerte op maat Brustor Zonnescherm B27 Elite

Wil je een scherpe offerte op maat ontvangen? Laat dan boven in de pagina je gegevens achter. Of bezoek onze showroom in ’s-Hertogenbosch en laat je adviseren over de mogelijkheden.

 

 

Waarom Markant Zonweringen?

Markant Zonweringen is al meer dan 15 jaar officiële dealer van Brustor. In die jaren hebben het woongenot van vele mensen mogen vergroten. Jaar in jaar uit plaatsen we naar alle tevredenheid zonneschermen, terrasoverkappingen, screens en zonweringen. Dat doen we altijd van A tot Z zodat alles voor jou goed geregeld is.

 

Heb je een vraag of wil je een van de producten in het echt komen bekijken Hopelijk zien we jullie dan binnenkort in onze showroom in ’s-Hertogenbosch.