Hoofdinhoud

Brustor zip screen B1100 ZIP Hoekscreen

Bediening:
Somfy IO met afstandsbediening
Merk:
Brustor
Doekkleur:
Soltis 86, Soltis 92, Sergé 600
Breedte:
Motorzijde 1010x 4000, Volgzijde 1010 x 3000 mm
Hoogte:
Motor- en volgzijde 760-3000 mm

Screens filteren het zonlicht en houden de warmte uit uw huis. Dit unieke hoekscreen kan een motorzijde van 4000 mm breedte aan in combinatie met een volgzijde van 3000 mm. Verduisteringsdoek is tegen meerprijs leverbaar. De kast meet 110 x 110 mm.

Prijs: vanaf € 3.136,00
U kunt hier meerdere maten invullen voor offerte

 

 

Algemene informatie Brustor Zip Screen B1100 Zip Hoekscreen

Het Brustor Zip Hoekscreen is de ideale oplossing bij hoekconstructies waar glasramen tegen elkaar aansluiten zonder hoekprofiel. Met dit product laat Brustor zien dat ze voor elke uitdaging een oplossingen hebben. Een prachtig product dat je helemaal naar wens kunt samenstellen.

 

Je kunt kiezen uit 5 verschillende kastkleuren en drie verschillende doekkleuren. Bekijk voor meer informatie de brochure.

 

 

Afmetingen, inmeten en montage op locatie

Het Brustor Zip Hoekscreen heeft verschillende mogelijkheden in de afmetingen. Aan de motorzijde is dit minimaal 101 cm tot 400 cm en aan de volg zijde is dit 101 cm tot 300 cm. De hoogte is minimaal 76 cm en maximaal 300 cm.

 

Ons eigen montage team komt voor de bestelling altijd bij jou op locatie inmeten. Op die manier weten we zeker dat de juiste afmetingen besteld worden. Daarnaast is het fijn dat het montageteam al een keer op locatie is geweest om de montage goed voor te bereiden. In de meeste gevallen duurt de installatie maximaal een of twee dagedelen.

 

 

Showroom in ’s-Hertogenbosch

De screens en de kleuren van de kast en doeken kun je bij ons in de showroom komen bekijken. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Op het scherm zien de kleuren er toch altijd net anders uit. Bezoek daarom altijd even onze showroom in ’s-Hertogenbosch. Je bent meer dan welkom en we helpen jou graag bij het samenstellen en vergelijken van de screens.

 

 

Garantie en onderhoud

Je krijgt van ons standaard 5 jaar garantie op screendoeken. Je leest hier meer over de garanties.

 

 

Offerte op maat

Vraag een scherpe offerte op maat aan door boven aan de website je gegevens achter te laten. We proberen binnen een werkdag de offertes te verwerken. Vaak werkt het wel prettiger om eerst onze showroom te bezoeken zodat je zeker weet dat je het juiste product voor ogen hebt. Dan zorgen we daarna voor een scherpe offerte.

 

 

Waarom Markant Zonweringen?

Markant Zonweringen, de trouwe dealer van Brustor al meer dan 15 jaar lang! We hebben het woongenot van ontelbare mensen vergroot met deze geweldige zonneschermen, terrasoverkappingen, screens en zonweringen. En raad eens? Wij regelen alles, van A tot Z, zodat jij gewoon kunt relaxen.

 

Heb je toevallig een brandende vraag of wil je onze fantastische producten in levenden lijve bewonderen? Maak dan een stop bij onze showroom in ’s-Hertogenbosch. We hopen je daar binnenkort met open armen te ontvangen!